Vaskemaskiner og tørrekældre

Vaskemaskiner Miele:

Der hører én vaskebrik til hvert lejlighedsnummer.
Nyanskaffelsespris: kr. 100,00.

Bestil vasketur i vaskekælderen – Hold din vaskebrik ind til maskinen. Lav en reservation ved at taste direkte på displayet oven på én af de vaskemaskiner, som findes i din vaskeblok. Vejledning hænger på væggen i vaskerummet.

Bestil vasketur på nettet – Du kan også reservere vask på internettet. Skriv adressen (URL) på det web-sted, som er kendt for netop det vaskerum, du bruger. Vaskerum ligger i blok A til H. Bor du fx i opgang 31, er det blok B’s vaskerum, du har adgang til og skal derfor skrive http://1815.mieleturvask.dk i browseren.

Blok A og B skriv: http://21270.mieleturvask.dk
Blok C og D skriv: http://21652.mieleturvask.dk
Blok E og F skriv: http://21808.mieleturvask.dk
Blok G og H skriv: http://21464.mieleturvask.dk

Hvis der herefter fremkommer et billede med en gul advarselstrekant, så undersøg, om det er tastet korrekt – fx sidder ‘/’ over ‘7’ på tastaturet.
Når Miele’s web-side vises, så klik på ‘Reserver vask’. Billedet viser så, hvilke dage og tider det er muligt at reservere.

Vær opmærksom på, at der er 2 vaskerier på hver web-adresse, så kontroller, om der står den rigtige adresse lige under den røde streg med Miele. Hvis ikke så klik på ‘Andre vaskerier’ for at få vaskerummet i den rigtige blok. Du kan maksimalt reservere 2 x 3 timers vask.

Bemærk, at en reservation gælder for 3 timer. Har du eksempelvis reserveret en vasketid fra kl. 13-16, er den første halve time “låst” til dig. Hvis du ikke har taget maskinerne i brug efter én halv time (i eksemplet kl. 13.30), frigives maskinerne til andre brugere. Vær opmærksom på, at maskinerne frigives til andre brugere, hvis du ikke har brugt dem i 30 minutter samlet inde i din vasketid.
Hvis du ikke bruger dine samtlige 3 timer, frigiv da venligst din reservation – så har andre beboere mulighed for at “chance-vaske” i den resterende tid.

Brugernavn – har du fået tilsendt fra Miele og ser ud som det rene volapyk. Hvis det er blevet væk, eller du hele tiden får at vide, at det er forkert, så kontakt ejendomsinspektøren. Han vil kunne give dig en brik eller en ny adgangskode. For at gøre det lettere for dig næste gang, anbefaler vi, at du ændrer brugernavn og adgangskode.

Ændring af brugernavn – Klik på feltet ‘ændr brugernavn’. I efterfølgende billede skrives så et sigende brugernavn (fx Hansen31) og en ny adgangskode.

Vaskebrik – Når du holder brikken hen foran læseren på en maskine, kan denne straks benyttes og maskinen kan startes. Læseren til brikken sidder i øverste højre hjørne på maskinen og ser ud som en ‘@’ . Der er en chip i din brik, som giver dine informationer videre til vaskemaskinen. Vaskemaskinen sender så via internettet til vores administrator, at du er ved at bruge denne ydelse og derfor senere vil få en regning på vasken.

Efter endt vask er det muligt at program vælge skyl og centrifugering separat. Programmet “købes”, men kører uden beregning.

Vaskerummet efterlades i rengjort stand, ligesom filteret i tørretumbler renses efter brug.

Sidste onsdag i hver måned afkalkes og rengøres vaskemaskinerne – primært om formiddagen. Det er derfor ikke hensigtsmæssigt at reservere vasketid da.

Tørrerum:
Der er tilknyttet et aflåst tørrerum til hver opgang. Af hensyn til alle brugere, fjerner den enkelte bruger sit tøj, så snart det er tørt. Der kan med fordel hænges småtøj til tørre på folde-ud-stativer.

Om rygning: Vær opmærksom på at rygeloven på offentlige områder også gælder i vores kælderrum og opgange.